Home Cursus aanbod Inschrijven

Puppycursus aan huis!

Op een puppycursus aan huis krijg je informatie over socialisatie, opvoeding en leer jij je pup spelenderwijs begrijpen met leuke oefeningen. Je kunt je het beste inschrijven zodra je weet wanneer je pup mee naar huis mag. Dit is namelijk het moment dat jouw avontuur zal beginnen en ik je het beste kan begeleiden om een goede start te maken.

Het is goed om je bewust te zijn van de meerwaarde om op puppycursus te komen. Een pup leert tijdens de eerste maanden van zijn leven namelijk ontzettend veel. De wereld voor een pup zal dan ook snel groter en interessanter worden, met de nodige uitdagingen voor jouw als baasje.

Met een puppycursus ben jij goed voorbereid op veranderingen en groei. Krijg je antwoord op hulpvragen die je hebt en ben jij verzekerd van een goede basis.

Wat leer je tijdens de puppycursus Utrecht?

Op puppycursus bij mijn hondenschool leer je over socialisatie, zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het bijten in handen of kleding, etc. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘ontspannen meelopen aan de riem’ of zindelijkheid. Maar het belangrijkste is dat er veel aandacht voor plezier, groei en je pup begrijpen is. Dit zorgt namelijk voor een mooie band tussen pup en baas.

De meerwaarde van puppy privélessen is dat je op individueel niveau aan de slag gaat met wat jij belangrijk vind en in het dagelijks leven tegenaan loopt of vragen over hebt.

Er is tijdens onze eerste afspraak tijd en aandacht voor al je vragen, informatie, waar je tegenaan loopt en wat je graag wil leren. Om daar vervolgens mee aan de slag te gaan tijdens leuke en leerzame puppylessen. De puplessen zijn bij je thuis en in de buurt met de dagelijkse indrukken en prikkels.

In de praktijk worden de puppycursus lessen dan ook als informatie, waardevol en vooral heel leuk ervaren. Omdat je jouw pup gedurende de cursus echt ziet groeien. En jouw pup niet alleen, als baasje groei jij gewoon mee en leer jij je pup echt begrijpen.

Voor wie zijn de privé puppylessen?

Als hondentrainer kom ik bij veel verschillende mensen thuis. Van jonge stellen die hun eerste pup krijgen, gezinnen tot ervaren baasjes. De privé puppylessen zijn er dus voor iedereen die op een leuke en leerzame manier aan een goede basis wil werken. Je gaat gericht aan de slag met wat voor jouw situatie belangrijk is of wat je spannend vind. Hét voordeel dat je absoluut zal ervaren!

Elke pup is nu eenmaal anders en de opvoeding ook! Daar geef ik tijdens leuke lessen met pup en baas graag invulling aan met leuke oefeningen. Je krijgt gedurende de puppycursus aan huis meer zelfvertrouwen en zal samen met je pup een mooie groei doormaken!

Voor de puppycursus hoef je niet naar locatie te komen. Deze cursus is namelijk gewoon bij je thuis en in de omgeving. Dat is bijzonder handig als je niet in staat bent naar een locatie te komen, minder valide bent of gewoon niet graag in groepsverband wil trainen.

Wat je situatie of reden ook is. Met de puppycursus aan huis ben jij verzekerd van professionele ondersteuning, leerzame lessen en een ontzettend leuke ervaring voor pup, baasje en gezin!

Inschrijven voor de puppycursus aan huis.

Iedereen kan zich voor de puppycursus aan huis inschrijven. Je kunt dit eenvoudig via mijn website regelen. Na je inschrijving neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op voor het plannen van onze eerste afspraak. Zijn er toch nog vragen? Dan neem ik die in mijn antwoord direct mee.

Bij het plannen van onze eerste afspraak moet je rekening houden met de tijd. De afspraak zal circa één uur duren. Waarin je informatie krijgt, vragen besproken worden en soms zelfs al de eerste stappen worden gezet. Deze afspraak is gewoon bij je thuis!

Heb je vooraf aan het inschrijven nog vragen? Neem gewoon even contact met mij op! Ik denk graag met je mee en geef antwoord op je vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *