Kennisbank hondentrainingen

Puppycursus socialisatie

Krijg of heb je een pup in huis? Van harte gefeliciteerd. Maar het in huis halen van een pup is niet alleen leuk en gezellig. Er zal ook aandacht en tijd moeten zijn voor een goede socialisatie. Waarbij je jouw pup kennis laat maken met alles dat in zijn verdere leven normaal zal zijn. Dit zal per gezin, plaats, soort hond en directe omgeving verschillend zijn. Het kan daarom best lastig zijn om te bepalen welke socialisatieactiviteiten voor jouw pup handig zijn of hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Dat er vragen over socialisatie van een pup zijn of hulp nodig is komt vaak voor. Er zijn veel verschillende soorten gezinnen. Van alleenstaand, tweeverdieners of gezinnen met kinderen. Dat vraagt toch om een goede aanpak. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie en advies krijgt, hulp krijgt wanneer je aan de slag gaat en alles is afgestemd op jouw unieke situatie en pup.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen