Kennisbank hondentrainingen

Hondentraining vuurwerkangst

Heb je een hond in huis die last van vuurwerk angst heeft? Dan is vaak zielig en vervelend. Wat kun je er aan doen en hoe pak je het op. Door al vroeg te starten met een training kun je angsten vaak verminderen of soms zelfs wegnemen. Zo ook met vuurwerkangst. Waarbij je een hond al vroeg voor de jaarwisseling leert over de vuurwerk geluiden en geuren. Maar dat moet je natuurlijk wel onder goede begeleiding doen. Zodat je de juiste training neerzet die stap voor stap voortgezet zal worden met oog voor de hond.

Over vuurwerk angst zijn veel vragen. Wat is goed om te doen en wat kun je beter niet doen. Daarom is een goede begeleiding belangrijk bij het opzetten van een vuurwerk angst training. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie krijgt waarbij echt naar alles gekeken zal worden.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen