Kennisbank hondentrainingen

Hondentraining spelen met soortgenoten

Heb je een hond die het lastig vind met soortgenoten te spelen? Dan is het natuurlijk de vraag in welke mate je het belangrijk vindt dat je hond speelt met andere honden. Sommige honden hebben er simpelweg geen behoefte aan. Maar wanneer je ermee aan de slag wil is de reden vaak anders, je hond vindt de aanwezigheid van andere honden misschien al niet leuk. Of je wilt iemand die meekijkt of het allemaal wel goed gaat op de manier zoals je hond speelt.

Over spelen met soortgenoten zijn veel vragen. Wanneer is er sprake van leuk spelen of is het echt nodig dat je hond met andere honden kan spelen. Er is veel om te doen. Dit hangt samen met je persoonlijke situatie, de hond en het ras. Soms is het ook een kwestie van het soort ras en manier van spelen. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie krijgt waarbij echt naar alles gekeken zal worden.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen