Kennisbank hondentrainingen

Hondentraining met andere dieren

Heb of krijg je een hond die je wil laten kennismaken met andere dieren? Dan is dat voor de een een kwestie van bij elkaar zetten en het gaat goed en voor de ander een bijzonder spannende aangelegenheid. Daarom kan goede begeleiding belangrijk. Waarbij je op de juiste manier leert wat goed is, weet wat je te wachten staan en het op de juiste manier kunt aanpakken. Bij andere dieren kun je denken aan een kat, konijnen of misschien zelfs de vissen in het aquarium waar je hond moeite mee kan hebben.

Over kennismaken met andere dieren zijn veel vragen. Dat komt vaak omdat het spannend is, de eerste kennismaking niet goed ging of je niet weet waar je moet beginnen. Elke situatie is nu eenmaal anders en dat zorgt soms voor de nodige uitdaging. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie krijgt waarbij echt naar alles gekeken zal worden.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen