Kennisbank hondentrainingen

Hondentraining hond en kind

Heb of krijg je een hond in het gezin? Dan kan dat best wennen zijn voor het gezin. Vooral voor kinderen is dit vaak reuze spannend. Waarbij het goed is dat kinderen leren hoe ze met een hond moeten omgaan en andersom. Je wilt immers voorkomen dat er problemen ontstaan met een hond en kinderen in het gezin. Dat kinderen begrijpen wanneer ze kunnen spelen en knuffelen of wanneer juist niet. Daarbij is het goed te weten waarom sommige regels er ook zijn.

Over hond en kind zijn veel vragen. Het kan zeker in het begin een behoorlijke uitdaging zijn omdat alles reuze spannend, leuk en vooral nieuw is. Dat vraagt om een goed advies waarbij overal naar gekeken moet worden en er de nodige aandacht moet zijn voor vragen die kinderen ook hebben. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie krijgt waarbij echt naar alles gekeken zal worden.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen