Kennisbank hondentrainingen

Hondentraining apporteren

Heb je een hond en wil je aan de slag met apporteren van bijvoorbeeld een bal? Dan is het goed dat je aan een juiste opzet van deze training werkt. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat een hond kan apporteren. Je moet een hond dit stap voor stap aanleren. Het maakt daarbij vaak deel uit van een grotere training, omdat je het niet oneindig kunt trainen. Het hangt daarbij soms ook af van de hond, het ras en leeftijd van de hond.

Over het apporteren zijn veel vragen. De ene hond komt werkelijk alles brengen zonder een vergaande training en de andere hond doet het helemaal niet. Dit kan te maken hebben met het ras. Maar ook met de interesse van een hond of vele andere redenen. Dat vraagt om een goed advies en juiste training. Waarbij privé training een groot voordeel heeft ten opzichte van een hondenschool of online programma. Omdat je informatie krijgt waarbij echt naar alles gekeken zal worden.

Wil jij aan de slag met deze hondentraining? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een advies of training. Je krijgt snel bericht van mij en ik maak graag een afspraak om samen met jou aan de slag te gaan.

Reactie plaatsen