Wat zijn privé honden lessen?

Met privé lessen voor je hond kies je voor persoonlijke ondersteuning tijdens een leuke en leerzame hondentraining voor zowel hond als baasjes. Je gaat echt aan de slag met wat jij belangrijk vind, aan huis of in de directe omgeving.
Hondentraining Hondenschool Utrecht

Wil je echt samen aan de slag met je hond, past je hond niet in een groepstraining of is er een heel specifieke hulpvraag? Dan zijn privé honden lessen en trainingen de perfecte oplossing of een goede aanvulling. Zo kun je echt aan de slag met wat je belangrijk vind en krijg je ondersteuning, aandacht en handvatten die bij jouw situatie passen.

Natuurlijk ga je tijdens de hondentrainingen aan de slag met praktische oefeningen. Maar er is er bij privé honden lessen ook aandacht voor theorie en bijkomende vragen die je hebt gedurende de training. Zodat jij je hond steeds beter leert begrijpen en begeleiden. Daarnaast kun je altijd contact opnemen als je tussentijds vragen hebt.

Bij privé honden lessen ga je aan heel gericht aan de slag met jou hond en wat je wil bereiken of je tegenaan loopt. En natuurlijk op een leuke en leerzame manier aan de hand van positieve trainingen.

Vragen over privé honden lessen.

Hieronder lees je enkele vragen over privé hondenles. Heb je ook na het lezen van de antwoorden en informatie nog vragen? Neem gerust contact met mij op voor een leuke en leerzame hondentraining.

Wat zijn privé honden trainingen?

Met een privé hondentraining bepaal je zelf waar, op welk moment en waarvoor je een hond wil trainen. Je kunt denken aan een privé les aan huis of ergens in de buurt (afhankelijk van de hulpvraag). De momenten waarop de training plaats zal vinden spreek je altijd voorafgaand af.

Wanneer kies je voor privé honden lessen?

Iedereen die gericht met een hond aan de slag wil kan voor privé lessen kiezen. Wanneer je een pup in huis krijgt of hebt, ergens tegenaan loopt of gewoon graag iets wil leren. De door mij aangeboden privé hondentrainingen worden bovendien aan huis of in de directe omgeving gegeven.

Voor wie zijn de privé honden lessen?

De privé hondentraining is mogelijk voor elke hond; van pup tot volwassen en ieder hondenras is welkom. Je gaat bij een privé hondentraining echt samen aan de slag tijdens een leuke en leerzame privé les.

Heb je behoefte aan privé hondentraining? Ik ga graag met je aan de slag. Je kan je voor privé les inschrijven via de website. Neem gerust contact met mij op.