Hoog risicohonden. Zware jongens en pittige meiden (bijscholing)

Home » Blog » Hoog risicohonden. Zware jongens en pittige meiden (bijscholing)

Door het jaar heen volg ik verschillende seminars, lezingen, cursussen en workshops. De bijscholing Hoog risicohonden. Zware jongens en pittige meiden was er een van. Het doel van deze bijscholing heb ik hieronder geplaatst. Bezoek gerust de website. Op veel hondenscholen ontbreekt het aan de benodigde specifieke kennis over dit soort hondenrassen. Mensen met hoog-risicohonden zie je relatief weinig op hondenscholen, waardoor je er ook weinig ervaring mee kunt opdoen. Dat heeft weer tot gevolg dat eigenaren van HRH-honden zich vaak onvoldoende gekend voelen. Tijdens deze eerste bijscholingsdag willen we deze cirkel doorbreken en kynologisch instructeurs toerusten om begripvol en verantwoord les te geven aan mensen met HRH-honden. Naar de website …

Standaard afbeelding
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.