KynoFlex Hondenschool Utrecht hondentraining op locatie

Hondentraining op locatie

Een complete privé hondentraining op een afgesproken locatie volgen? Je bent dan absoluut aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik hondentrainingen waar het jou uitkomt. Je maakt bovendien altijd een afspraak op dagen en tijden die je uitkomen. De hondentraining is er voor de allerkleinste tot grootste honden onder ons en er voor ieder ras. Maar vooral voor baasjes die graag ondersteuning krijgen, met vragen zitten, problemen hebben of gewoon lekker aan de slag willen gaan en als het even kan gewoon thuis.


  • Trainen aan huis of op een afgesproken locatie.
  • Trainen op dagen en tijden die je écht uitkomen.
  • Aan de slag met wat jij belangrijk vindt te trainen.
  • Gedurende de cursus altijd 100% aandacht.
  • Gegarandeerd antwoord op vragen die je hebt.


Waarom een hondentraining volgen?

Je kiest niet zomaar voor een privé hondentraining op locatie. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Iets dat alleen buiten of op een specifieke locatie getraind kan worden. Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining op locatie namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen. 

Wat leer je tijdens een hondentraining?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp wilt. Je bent niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Je wilt misschien aan de slag met wandelen zonder trekken, hier komen wanneer de hond los loopt of dat je hond leert om überhaupt los te kunnen lopen om enkele voorbeelden te noemen. Hoe dan ook, je gaat er samen met mij mee aan de slag. 

Hoe zie teen hondentraining eruit?

Hoe een hondentraining eruit komt te zien is afhankelijk van het soort training. De hond waarmee je wilt trainen als de reden waarom je training wilt. Als je aan de slag wilt met wandelen zonder trekken kan dit natuurlijk niet aan huis. Waar om maar een voorbeeld te noemen, het opspringen tegen visite weer niet op een afgesproken locatie kan plaatsvinden. Ik pas de training dus aan op wat je wilt trainen en de vragen die je hebt.

KynoFlex Hondenschool Utrecht hondentraining certificaat

De privé hondentraining op locatie succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé hondentraining aan huis kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de hondentraining ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je hond hard voor gewerkt.

arrow_drop_up arrow_drop_down