KynoFlex Hondenschool Utrecht

Hondentraining op locatie

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de hondentraining op locatie

Wil je met je hond aan de slag op een afgesproken locatie? Geen probleem. Of je nu iets wil aanleren en trainen of heb je een heel specifieke hulpvraag waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken? Dan is een hondentraining op locatie een uitstekende oplossing en keuze voor hond en baasje. Een hondentraining is er voor de kleinste tot grootste honden onder ons en natuurlijk voor ieder ras.

Je kiest niet zomaar voor een individuele hondentraining op locatie. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Jouw hulpvraag is bij een hondentraining op een afgesproken locatie dan ook van groot belang.

Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen. Met als groot voordeel dat je het direct op de afgesproken plek kan toepassen.

Tijdens de hondentraining is er echt aandacht voor hond en baas (gezin). Je krijgt alle handvatten die nodig zijn en brengt alles direct in de praktijk! De hondentraining is er echt op gericht je verder te helpen op momenten dat het je niet lukt. En trainen doen we op de dagen en tijden die je echt uitkomen!

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Schrijven je direct in bij KynoFlex

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de hondentraining leren?

Een individuele hondentraining op locatie is afgestemd op de reden dat jij hulp wilt. Je bent niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Je wilt misschien aan de slag met wandelen zonder trekken, hier komen wanneer de hond los loopt of dat je hond leert om überhaupt los te kunnen lopen om enkele voorbeelden te noemen. Hoe dan ook, je gaat er samen met mij mee aan de slag.

KynoFlex geaccrediteerd?

De hondentraining is een absolute meerwaarde voor hond, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Er is tijdens de hondentraining op loctie altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen en je hulpvragen gaat immers ook na de cursus ook gewoon door.

Voor wie is de puppycursus?

De hondentraining is er voor iedere hond en elk ras. Elke hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Dus ook op specifieke locaties waar het soms niet lukt of je hulp kan gebruiken. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels al heb kunnen lezen. Goede ondersteuning bij de opvoeding van een hond heeft een absolute meerwaarde voor hond en baasje.