Hondentraining Hilversum

Ben je op zoek naar een privé hondentraining in Hilversum? Met KynoFlex kun je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen. Je hoeft niet meer op vaste dagen en tijden naar de hondenschool want Mariska van KynoFlex geeft privé hondentrainingen in Hilversum, gewoon aan huis of op een afgesproken locatie. Op dagen en tijden die je echt uitkomen. 

Je krijgt gedurende de één op één hondentraining altijd 100% aandacht. Wat een groot voordeel is ten opzichte van trainingen bij een hondenschool in groepen. Je leert hierdoor niet alleen sneller, jij bepaald ook waar je aan wilt werken. 

Hondentraining in Hilversum

Een privé hondentraining in Hilversum is in eerste instantie ontzettend leuk en leerzaam. Je gaat dit tijdens de één op één hondentraining ook ervaren. Wat je ook wilt leren tijdens de training.  Van leren wandelen zonder trekken tot vertrouwen krijgen en samenwerken. Een hondentraining met Mariska is erop gericht om je echt verder te helpen.

 

Ik denk graag met je mee in de vele mogelijkheden die er zijn en reik je de handvatten aan die daarvoor nodig zijn. Een goede training heeft bovendien veel voordelen. Wat dacht je van het voorkomen van verveling door aan de behoefte van je hond en het ras te voldoen. Neem contact met mij op.

Hondentraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Privé hondentraining in Hilversum

Tijdens de training gaan we aan de slag met een training of hulpvraag naar keuze. Of dit nu te maken heeft met wandelen zonder trekken, socialisatie of een goed advies. Ben je op zoek naar een hondentraining in Hilversum? Ik sta klaar om je te helpen. Je kunt mij via e-mail, Whatsapp of telefonisch bereiken. 

Hondentraining Hilversum? Neem contact op.

  Mariska Brilleman Kockengen

  Contact formulier

   Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede weergave.
   Schrijf jij je ook in?
   Je kiest bij Mariska voor een leuke en leerzame hondentraining. Voor de allerkleinste viervoeters onder ons met een uitgebreide puppycursus tot aan specifieke hondentrainingen voor de pubers en oudere honden in alle soorten en maten.