KynoFlex Hondenschool Utrecht

Hondentraining aan huis

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de hondentraining aan huis

Wil je gewoon thuis met je hond aan de slag, iets aanleren en trainen of heb je een heel specifieke hulpvraag waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken? Dan is een hondentraining aan huis een uitstekende oplossing. De hondentraining is er voor de kleinste tot grootste honden onder ons en natuurlijk voor ieder ras en hun baasjes.

Je kiest niet zomaar voor een individuele hondentraining aan huis. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Jouw hulpvraag is bij een hondentraining dan ook van groot belang.

De eerste afspraak van de hondentraining aan huis duurt soms één uur en bestaat vooral uit theorie. Natuurlijk een beetje afhankelijk van wat je wil trainen. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training. Ook wordt er een eerstvolgende les afgesproken.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor aan huis en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden.

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Inschrijven bij KynoFlex Hondenschool Utrecht!

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de hondentraining leren?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp wilt. Je bent niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Je wilt misschien aan de slag met het aanleren van de bench, voorkomen dat je hond tegen visite aanspringt of dat een hond leert om alleen te zijn voor korte duur om enkele voorbeelden te noemen. Hoe dan ook, je gaat er samen met mij mee aan de slag. Je krijgt informatie, waardevolle tips en leer hoe je het kunt aanpakken. Daarbij krijg je natuurlijk antwoorden op vragen die je hebt.

KynoFlex geaccrediteerd?

De puppycursus is een absolute meerwaarde voor hond, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Er is tijdens de hondentraining aan huis altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen en je hulpvragen gaat immers ook na de cursus ook gewoon door.

Voor wie is de hondentraining?

De hondentraining aan huis is er voor iedere hond en elk ras of de hulpvraag waar je tegenaan loopt in en om huis. Elke hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien.

Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels al heb kunnen lezen. Goede ondersteuning bij de opvoeding van een hond heeft een absolute meerwaarde voor hond, gezin en baasje. Daarnaast is het samen leren ook nog eens een leuke ervaring!