Hi, ik ben Mariska

Als gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer werk ik inmiddels al langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in hondentraining, professionele begeleiding en complexe gedragsproblemen bij honden.

Met mijn hondenschool KynoFlex verzorg ik voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving. Je bent bij mij verzekerd van leuke en leerzame hondentrainingen en de juiste professionele begeleiding bij gedragsproblemen. Aan de hand van individuele begeleiding aan huis ga je samen met mij aan de slag met wat voor jou als eigenaar echt belangrijk is en je echt hulp en begeleiding bij nodig hebt.

PUPPYCURSUS

KynoFlex Hondenschool Utrecht Puppycursus

Puppycursus

Spelenderwijs leren, ontdekken en aandacht voor je hulpvragen.

PUBERCURSUS

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Pubercursus

Op een leuke manier aan de slag met de ontwikkeling van je hond.

HONDENTRAINING

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Hondentraining

Kies voor leuke en leerzame individuele hondentraining.

GEDRAGSTHERAPIE

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hulpvragen en honden gedragstherapie

Honden gedragstherapie

Echt aan de slag met hulpvragen en het gedrag van jouw hond.

Aandacht voor hond en baas

Met mijn trainingen bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de pup en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past.

Je hond leren begrijpen zorgt ervoor dat het samenwerken, trainen en de dagelijkse activiteiten leuker en makkelijker zullen worden. Dit is dan ook een onderdeel waar ik gedurende mijn trainingen veel aandacht aan zal besteden en je echt verder zal helpen.

Volop ruimte voor vragen en groei

Het opvoeden van een pup, trainen van een puber of aan de slag gaan met een volwassen hond kan soms best ingewikkeld zijn. Gelukkig ben je gedurende iedere hondentraining van professioneel en kundige begeleiding verzekerd. Zo kunnen we je vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en kunnen het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende les.

Wat ga je tijdens hondentrainingen leren?

Op de KynoFlex hondentrainingen worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken, loslopen, etc. besproken en geoefend. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen die voor jouw belangrijk zijn en je in het dagelijks leven verder helpen. Maar het allerbelangrijkste is dat jij tijdens een hondentraining heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw hond graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt jouw hond tot de betrouwbare en fijne kameraad.

Meer hondentraining nodig?

Blijven jij je jouw hond in ontwikkeling? Een ruime meerderheid kiest ervoor om door te gaan met de training met als voordeel dat er steeds opnieuw mooie stappen gemaakt kunnen worden. Wil jij ook in ontwikkeling blijven? Ik denk graag mee met de mogelijkheden die er zijn zodat je gedurende de lessen mooie stappen kunt blijven maken. Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de hondentraining met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame hondentraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen en kunnen we aan de slag gaan.

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Dierenwelzijn Keurmerk

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Inschrijf formulier

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.

Belangrijk: mocht het versturen van je gegevens via mijn website niet lukken neem dan telefonisch of via e-mail contact met mij op.


06 232 26 055

mariska@kynoflex.nl

Informatie over je inschrijving

Bij het versturen van je gegevens stem je in met mijn algemene voorwaarden. Deze kun je hieronder downloaden en lezen. Daarnaast wil je misschien weten waarvoor wij je persoonsgegevens gebruiken. Dit kun je lezen in onze Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?