Hondenschool Stichtse Vecht

Ben je op zoek naar de leukste hondenschool en honden gedragstherapeut Stichtse Vecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een gediplomeerd gedragstherapeut die je graag helpt om jouw hond op een leuke en leerzame manier te trainen, bij probleemgedrag van een hond en professionele begeleiding aan huis!

Over de Hondenschool Stichtse Vecht

Bij KynoFlex Hondenschool Stichtse Vecht kun je terecht voor leuke en leerzame cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie. Als gediplomeerd Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut ga ik samen met jouw aan de slag met wat voor jouw belangrijk is, waar je begeleiding bij nodig hebt en het leren begrijpen van jouw hond.

Of je nu een pup, jonge hond (puber) of volwassen hond in huis hebt. Ik heb veel leuke, leerzame en uitdagende maatwerk trainingen te bieden. Helemaal afgestemd op jouw behoefte, situatie en de hulpvragen die je hebt.

Om je goed te kunnen begeleiden bij wat voor jou belangrijk is of waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven (bijvoorbeeld hondengedrag), volg je de training of het gedragsconsult en de vervolgafspraak aan huis. Dit is een vertrouwde omgeving voor de hond en baas met alledaagse indrukken en prikkels die je hond in zijn verdere leven zal tegenkomen.

Cursus aan huis

Je volgt de trainingen aan huis en in jouw eigen omgeving.

Individuele training

Het is een privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is tijdens de training aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je hond op een leuke manier veel beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Leuke en leerzame trainingen voor hond, baas en gezin.

Maatwerk aan huis

Ontdek de meerwaarde van maatwerk hondentraingen.

Training & Honden Gedragstherapie Stichtse Vecht

Bij KynoFlex Hondenschool Utrecht kun je terecht voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie. Je gaat samen met mij op en leuke en leerzame manier aan de slag met wat voor jou als eigenaar echt belangrijk is en je begeleiding bij nodig hebt.

Wat is een prive puppycursus aan huis?

Puppycursus Stichtse Vecht

Wil je een puppycursus volgen? Bij KynoFlex hondenschool in Utrecht kun je terecht voor persoonlijke begeleiding aan huis. Je krijgt alle informatie en hulp die je nodig hebt voor een goede basis en een gelukkige toekomst voor pup, baas en gezin.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Pubercursus Stichtse Vecht

Wil je een cursus voor je puberhond volgen? Bij KynoFlex hondenschool in Utrecht bieden we persoonlijke begeleiding aan huis. Je krijgt alle informatie, tips en ondersteuning die je nodig hebt tijdens de ontwikkeling van je jonge hond.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Hondentraining Stichtse Vecht

Wil je je hond trainen? Bij KynoFlex hondenschool in Utrecht krijg je persoonlijke begeleiding aan huis. We werken aan de dingen die jij belangrijk vindt en waar je moeite mee hebt in het dagelijks leven.

Gedragstherapie voor honden

Gedragstherapie Stichtse Vecht

Heb je hulp nodig van een hondengedragstherapeut? Bij KynoFlex hondenschool in Utrecht kun je rekenen op een ervaren en gediplomeerde gedragstherapeut. Je krijgt professionele begeleiding voor jou en je hond.

Maatwerk, dat is hondenschool Stichtse Vecht!

Aan de slag met socialisatie? Je pup leren begrijpen? Het leren van oefeningen die je ook in de praktijk kunt toepassen of nodig zal hebben? Aan de slag met de clicker, hulpvragen of juist het probleemgedrag van jouw viervoeter? Het is precies waar je tijdens de hondentrainingen en honden gedragstherapie samen met mij aan de slag gaat.

Met mijn hondenschool biedt ik verschillende soorten maatwerk hondentrainingen en honden gedragstherpie aan. Dit doe ik aan huis in Utrecht, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Woerden en omgeving. Waarbij je echt aan de slag gaat met wat jij belangrijk vind of in het dagelijks leven tegenaan loopt of het gedrag van jouw hond in bepaalde situaties.

Meer geluk voor hond en baas!

Met mijn hondenschool KynoFlex verzorg ik voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving. Je gaat tijdens iedere training echt stappen maken die zorgen voor prachtige samenwerkingen en vooral meer geluk voor hond en baas.

Hét KynoFlex Certificaat!

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Stichtse Vecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?