Ben je op zoek naar de leukste hondenschool voor privé hondentrainingen in Stichtse Vecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een erkende hondenprofessional die je graag helpt om je hond op een leuke en leerzame manier te trainen.

Puppycursus

Spelenderwijs leren, ontdekken en aandacht voor je hulpvragen.

Pubercursus

Op een leuke manier aan de slag met de ontwikkeling van je hond.

Hondentraining

Kies voor leuke en leerzame individuele hondentraining.

Clickertraining

De clicker op een leuke manier leren begrijpen en gebruiken.

Honden hulpvragen

Echt aan de slag met hulpvragen en gedrag van jouw hond.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jouw hondenschool in Stichtse Vecht

Ben je een echte hondenliefhebber en wil je graag meer leren over de opvoeding en het gedrag van je hond? Dan heb ik goed nieuws voor je! Bij onze hondenschool in Stichtse Vecht kun je terecht voor privé trainingen op maat, waarbij ik je persoonlijk en deskundig advies geef. Of je nu een schattige pup hebt of een ervaren rot, ik stem het trainingsprogramma af op de behoeften en het niveau van jou en je hond. Je leert hoe je je hond op een vriendelijke en doeltreffende manier kunt begeleiden, zodat jullie een heerlijke relatie krijgen.

Je leert je hond tijdens de trainingen beter begrijpen en gaat aan de slag met praktische oefeningen voor een mooie samenwerking tussen hond en baas. Om je goed te kunnen begeleiden bij wat je belangrijk vind of tegenaan loopt in het dagelijks leven volg je de trainingen op een voor de hond vertrouwde omgeving. Dit is een plek met alledaagse indrukken en prikkels die in het verdere leven van je hond aanwezig zullen zijn.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw hond en wil jij je hond echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

!nformatie over KynoFlex Hondenschool Stichtse Vecht.

Met mijn hondenschool help ik honden en hun baasjes op een leuke en leerzame manier. Dit kan door het aanbieden van maatwerk cursussen en trainingen. Maar ook door ondersteuning en begeleiding. Wil je graag weten op welke manier ik jou kan helpen? Neem gerust contact met mij.

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!