KynoFlex Hondenschool Leidsche Rijn

Hondentrainingen en honden gedragstherapie in Leidsche Rijn.

In Leidsche Rijn, Utrecht, geef ik met mijn hondenschool KynoFlex hondentrainingen, cursussen en hondengedragstherapie. Bij KynoFlex ontvang je professionele begeleiding die afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Ik ben van mening dat leren door te doen, te ervaren en te begrijpen essentieel is. Daarnaast hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht en het welzijn van honden, zodat jij als je hond optimaal kunnen groeien.

NVGH Gedragstherapeut - Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Dierenwelzijn keurmerk - Edupet (voorheen Martin Gaus Keurmerk)
Prins Petfoods Hondenvoeding

KynoFlex Hondenschool Leidsche Rijn in het kort ...

Goed dat je er bent! Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden voor privé hondentrainingen, cursussen en honden gedragstherapie bij jouw thuis in Utrecht. Als hondenschool in Leidsche Rijn ben ik gespecialiseerd in het geven van individuele begeleiding aan huis. Dit zijn maatwerk hondentrainingen die helemaal ingericht zijn op jouw hulpvraag, de uitdagingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en professionele begeleiding bij nodig hebt.

Of je nu een pup, jonge hond (puber) of volwassen hond in huis hebt. Ik heb veel leuke, leerzame en uitdagende maatwerk trainingen te bieden. Helemaal afgestemd op jouw behoefte en specifieke situatie.

Om je goed te kunnen begeleiden volg je de training of het gedragsconsult en de vervolgafspraak aan huis. Dit is een voor hond en baas vertrouwde omgeving met alledaagse indrukken en prikkels die je hond in zijn verdere leven zal tegenkomen en de plek waar ik je echt verder kan helpen en begeleiden.

Je kiest voor een Hondenschool Leidsche Rijn omdat ...

Je 100% aandacht wil bij jouw specifieke hulpvragen en behoefte.

Je jouw hond wil trainen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor hond en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor hond en baas een effectievere training is.

Je jouw hond op een positieve, leuke en leerzame manier wil trainen.

Je geniet bij Hondenschool Leidsche Rijn van ...

Een complete aanbod privé trainingen aan huis en in jouw omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht met oog voor hond, baas en omgeving.

Het op een leuke en leerzame manier leren begrijpen van jouw hond.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een hondentraining die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Meer over dé hondenschool Leidsche Rijn ...

Aan de slag met socialisatie van je pup? Je pup leren begrijpen? Het leren van oefeningen die je ook in de praktijk kunt toepassen of nodig zal hebben? Aan de slag met de clicker, hulpvragen of juist het probleemgedrag van jouw viervoeter? Het is precies waar je tijdens de hondentrainingen en honden gedragstherapie samen met mij aan de slag gaat.

Gedurende de trainingen ga je echt aan de slag en mooie stappen maken. Waarbij we aan de hand van jouw hulpvragen, de ontwikkelingen van jouw hond en waar jij aan wil werken invulling geven aan de lessen. Zodat je alles dat je tijdens de lessen leert ook echt in de praktijk kunt brengen. Je kunt hierbij rekenen op maatwerk en professionele begeleiding.

Wil je meer weten over een cursus, hondentraining of gedragstherapie? Klik dan snel door naar een van de onderstaande pagina's of neem contact met mij op.

Wat is een prive puppycursus aan huis?

Puppycursus Leidsche Rijn

Tijdens de puppycursus gaan we op een speelse manier leren en ontdekken. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan al jouw hulpvragen.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Pubercursus Leidsche Rijn

Laten we samen aan de slag gaan met de ontwikkeling van je jonge hond tijdens de leuke en leerzame pubercursus voor jonge honden (pubers) en hun baasjes.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Hondentraining Leidsche Rijn

Laten we aan de slag gaan met wat jij belangrijk vindt of waar je dagelijks tegenaan loopt tijdens leuke en leerzame maatwerk hondentrainingen.

Clicker hondentraining Utrecht - KynoFlex Hondenschool Utrecht

Clickertraining Leidsche Rijn

Ontdek de voordelen van een clicker hondentraining. Leer het gebruiken van de clicker en toepassen van de clicker in de praktijk (bij jouw thuis)

Gedragstherapie voor honden

Gedragstherapie Leidsche Rijn

Kies voor gedragstherapie om jouw viervoeter de juiste gedragsbegeleiding en hulp te bieden bij gedragsproblemen die je in het dagelijks leven ervaart.

blank

Direct inschrijven?

Gaan wij samen aan de slag met een leuke en leerzame cursus, hondentraining of kan ik je helpen met gedragstherapie? Neem direct contact met mij op!

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten en hun hond gaan door met een volgende training!

Meer dan 200+ baasjes (en hun hond) gingen je het afgelopen jaar al voor!

Cursisten waarderen mijn persoonlijke begeleiding met oog voor hond en baas!

Hét KynoFlex Certificaat ...

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvangt jouw viervoeter natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Leidsche Rijn

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie ben je verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.