Home Cursus aanbod Inschrijven

Hoe kun je de losloopgebieden Utrecht vinden?

Als je een hond hebt dan wil je heerlijk kunnen wandelen met jouw hond. Daarom ben jij op zoek naar losloopgebieden Utrecht! Een wandeling is ontspannend en ook belangrijk voor de hond. De hond moet namelijk voldoende beweging krijgen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon genieten! 

Als de hond namelijk niet genoeg beweging krijgt dan wordt de hond vervelend en kan het probleemgedrag ontwikkelen. Dat is een situatie die niet wenselijk is. Maar als je met jouw hond gaat wandelen dan is het ook fijn dat de hond lekker los kan wandelen. In Utrecht zijn er meerdere losloopgebieden te vinden.

Let altijd even op de plaatselijke regels wanneer je naar een losloopgebied of uitlaatveldje toe gaat. Zo kan het zijn dat sommige gebieden op bepaalde momenten van het jaar gesloten zijn voor bezoek. Met name wanneer je wilt wandelen in bossen is dit belangrijk! 

Welke Losloopgebieden Utrecht zijn er?

Er zijn meerdere losloopgebieden in Utrecht te vinden waar jij met jouw hond heerlijk terecht kunt. Een van de mooiste plekken om lekker los te kunnen lopen met jouw hond is het Gagelbos. Dit ligt in het noordoosten van Utrecht. Hier kun jij heerlijk urenlang rondslenteren met jouw hond en intens van elkaar en de natuur genieten.

Maar ook de Hoge Vuursche net buiten Utrecht is een heerlijke omgeving om even met de hond te kunnen genieten van het prachtige bos, zonder een riem. Hier kan jouw hond heerlijk vrij rondlopen. Je kunt ook een dagje naar de kleine plas in Maarssen. Dit is een mooi gebied waar jouw hond heerlijk kan genieten.

Waarom naar een losloopgebied?

Zoals je al ziet is er volop keuze voor jouw viervoeten om lekker vrij rond te mogen rennen. Je kunt op internet veel gebieden in en rondom Utrecht vinden waar jouw hond lekker kan rennen en spelen. Veel wandelplezier gewenst!

Natuurlijk kan het zijn dat je het loslopen allemaal nog een beetje spannend vind. Een hond als je roept maar niet wil komen of je tegen iets anders aanloopt. Een beetje afhankelijk van de leeftijd van de hond kan een puppycursus, pubercursus of specifieke hondentraining je dan zeker verder helpen! Omdat je samen met Mariska echt aan de slag gaat met je specifieke hulpvraag! Het is dan ook absoluut de moeite eens contact op te nemen voor de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *