Een geslaagde puppycursus les met Whiskey!
22 maart 2021 

Een geslaagde puppycursus les met Whiskey!

Vandaag heb ik weer een geweldig leuke puppycursus les mogen geven geven aan Whiskey. Een prachtige Gordon Setter van net 9 weken oud. Wat was het een knapperd en deed Whiskey zijn best. We hebben heerlijk kunnen trainen in het weiland. Hierbij zijn we aan de slag gegaan met de training "hierkomen" en dag ging al super! Tot de volgende les Whiskey.
Over de schrijver
Hallo, ik ben Mariska Brilleman en woon in het prachtige Kockengen. Hier woon ik samen met mijn vriend, zoontje, Wylor een australian shepherd, Gibbs een Welsh Corgi Cardigan en twee Noorse Boskatten Floki en Tyes. Mijn eerste hond was een Rottweiler (Gizmo) die zijn hele leven ziek bleek te zijn en daardoor flinke gedragsproblemen had. De reden dat ik mij enorm ben gaan verdiepen in hondentrainingen, hondengedrag en gezondheid. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd als Kynologisch instructeur via de Martin Gaus academie en geef inmiddels al vele jaren uiteenlopende cursussen en hondentrainingen.
Bijna afgerond heb ik de opleiding Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Daarnaast volg ik voortdurend actuele en interessante lezingen, seminars, cursussen en bijscholingen. Ik hoop nog een hele hoop te leren in mijn leven, je bent immers nooit uitgeleerd.
Reactie plaatsen