Home Cursus aanbod Inschrijven

De beste Kong drinkbidon

Heb je de kong drinkbidon al eens gezien? Met deze bidons zorg je ervoor dat je altijd koel en vers water bij je hebt. Waar je ook naartoe gaat. Want lang niet overal is water dat gedronken kan worden te vinden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan die mooie wandeling aan het strand, tijdens de droge dagen naar het bos of welke andere plek dan ook.

Met de Kong drinkbidon zorg je er dus voor dat je altijd voldoende water voor de nodige verkoeling bij de hand hebt. Met als bijkomend voordeel dat je ijsblokjes kan toevoegen tijdens de echt warme dagen.

De beste Kong drinkbidon

Laten we beginnen met een drinkbidon die er niet alleen ontzettend mooi uitziet maar ook nog eens bijzonder praktisch is. Dan heb ik het natuurlijk over de Kong H2O Drinkfles gemaakt van RVS.

Er zijn verschillende kleuren van deze Kong drinkbidon te koop.

Deze geweldige flessen zijn er in een kleine als grote uitvoering. Je bepaald dus zelf waar je genoeg aan hebt, wat natuurlijk afhankelijk is van de wandeling die je gaat maken.

Het voordeel van deze bidon is eveneens dat je zeker niet bang hoeft te zijn voor een lekkende beker. Deze sluit namelijk perfect af. Waardoor je ze zorgeloos in je tas mee kunt nemen en niet apart hoeft te dragen. Een echte aanrader om in huis te hebben dus.

Is dit niet het product dat je zocht? Zoek dan in ons assortiment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *