KynoFlex Hondenschool Utrecht

Hondentraining

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de hondentraining

Wil je gewoon met je hond aan de slag, iets aanleren en trainen of heb je een heel specifieke hulpvraag waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken? Dan is een hondentraining een uitstekende oplossing. Een hondentraining is er voor de kleinste tot grootste honden onder ons en natuurlijk voor ieder ras.

Je kiest niet zomaar voor een individuele hondentraining. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Jouw hulpvraag is bij een hondentraining dan ook van groot belang.

Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen.

Tijdens de hondentraining is er echt aandacht voor hond en baas (gezin). Je krijgt alle handvatten die nodig zijn en brengt alles direct in de praktijk! De hondentraining is er echt op gericht je verder te helpen op momenten dat het je niet lukt.

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Schrijven je direct in bij KynoFlex

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de hondentraining leren?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp of de training wilt. Je bent immers niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Of je nu aan de slag wilt met wandelen zonder trekken, leren dat je hond moet komen als je roept of niet mag opspringen tegen visite om enkele voorbeelden te roepen.

KynoFlex geaccrediteerd?

De puppycursus is een absolute meerwaarde voor hond, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Er is tijdens elke hondentraining altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen en je hulpvragen gaat immers ook na de cursus ook gewoon door.

Voor wie is de hondentraining?

Hoe een hondentraining eruit komt te zien is afhankelijk van het soort training. De hond waarmee je wilt trainen als de reden waarom je training wilt. Als je aan de slag wilt met wandelen zonder trekken kan dit natuurlijk niet aan huis. Waar opspringen tegen visite weer niet op een afgesproken locatie kan plaatsvinden. Ik pas de training dus aan op wat je wilt trainen en leren.