KynoFlex Hondenschool Utrecht complete hondentraining

Complete privé hondentraining

Een complete privé hondentraining volgen? Je bent dan absoluut aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik hondentrainingen aan huis of op een afgesproken locatie. Je maakt bovendien altijd een afspraak op dagen en tijden die je uitkomen. De honden training is er voor de allerkleinste tot grootste honden onder ons en er voor ieder ras. Maar vooral voor baasjes die graag ondersteuning krijgen, met vragen zitten, problemen hebben of gewoon lekker aan de slag willen gaan.


  • Trainen aan huis of op een afgesproken locatie.
  • Trainen op dagen en tijden die je écht uitkomen.
  • Aan de slag met wat jij belangrijk vindt te trainen.
  • Gedurende de cursus altijd 100% aandacht.
  • Gegarandeerd antwoord op vragen die je hebt.


Waarom een hondentraining volgen?

Je kiest niet zomaar voor een privé hondentraining. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen. Tijdens de hondentraining is er bovendien 100% aandacht en krijg je alle handvatten die nodig zijn. Je brengt alles direct in de praktijk! Omdat de hondentraining erop gericht is je echt verder te helpen op een leuke, leerzame en positieve manier.

Wat leer je tijdens de hondentraining?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp of de training wilt. Je bent immers niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Of je nu aan de slag wilt met wandelen zonder trekken, leren dat je hond moet komen als je roept of niet mag opspringen tegen visite om enkele voorbeelden te roepen. Je gaat er samen met mij mee aan de slag. Je krijgt informatie, waardevolle tips en leer hoe je het kunt aanpakken. Daarbij krijg je natuurlijk antwoorden op vragen die je hebt.

Hoe ziet een privé hondentraining eruit?

Hoe een hondentraining eruit komt te zien is afhankelijk van het soort training. De hond waarmee je wilt trainen als de reden waarom je training wilt. Als je aan de slag wilt met wandelen zonder trekken kan dit natuurlijk niet aan huis. Waar opspringen tegen visite weer niet op een afgesproken locatie kan plaatsvinden. Ik pas de training dus aan op wat je wilt trainen en leren. Of op de vragen die je hebt.

KynoFlex Hondenschool Utrecht hondentraining certificaat

De complete privé hondentraining succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé hondentraining kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de hondentraining ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je hond hard voor gewerkt. 

arrow_drop_up arrow_drop_down