KynoFlex hondentraining utrecht

Hondentraining volgen?

Wil je gewoon met je hond aan de slag, iets aanleren en trainen of heb je een heel specifieke hulpvraag waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken? Dan is een hondentraining een uitstekende oplossing. Een hondentraining is er voor de kleinste tot grootste honden onder ons en natuurlijk voor ieder ras.
Prive puppycursus Utrecht

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

100% aandacht

Tijdens de individuele training is er altijd aandacht voor hond en baas.

Theorie & praktijk

Je krijgt tijdens de hondentraining zowel theorie als praktijk.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Professionele trainingen

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag die je hebt.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor hond en baasje.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Trainen op locatie

Je traint op momenten die uitkomen en gewoon op de afgesproken plek.
KynoFlex hondentraining utrecht

Over de hondentraining

Je kiest niet zomaar voor een privé hondentraining. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Jouw hulpvraag is bij een hondentraining dan ook van groot belang.

Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen.

Tijdens de hondentraining is er echt aandacht voor hond en baas (gezin). Je krijgt alle handvatten die nodig zijn en brengt alles direct in de praktijk! De hondentraining is er echt op gericht je verder te helpen op momenten dat het je niet lukt.

Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de hondentraining leren?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp of de training wilt. Je bent immers niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Of je nu aan de slag wilt met wandelen zonder trekken, leren dat je hond moet komen als je roept of niet mag opspringen tegen visite om enkele voorbeelden te roepen.

Je gaat er samen met mij mee aan de slag. Je krijgt informatie, waardevolle tips en leer hoe je het kunt aanpakken. Daarbij krijg je natuurlijk antwoorden op vragen die je hebt.

Hoe een hondentraining eruit komt te zien is afhankelijk van het soort training. De hond waarmee je wilt trainen als de reden waarom je training wilt. Als je aan de slag wilt met wandelen zonder trekken kan dit natuurlijk niet aan huis. Waar opspringen tegen visite weer niet op een afgesproken locatie kan plaatsvinden. Ik pas de training dus aan op wat je wilt trainen en leren.

KynoFlex Hondenschool Utrecht hondentraining certificaat

De complete privé hondentraining succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé hondentraining kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de hondentraining ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex Certificaat. 

Super goed geholpen!

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Ster
Richard . Google Review
Ervaren en deskundig

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Ster
Miranda . Google Review
Professioneel en deskundig
Ik ben geweldig geholpen bij de opvoeding van onze pup. Tijdens de eerste les alles besproken en mijn vragen kunnen stellen. In de volgende lessen zijn we echt aan de slag gegaan en maakte wij grote sprongen vooruit. Echt geweldig.
Ster
Daan . Website Review

Veel kennis en ervaring

Mariska heeft veel verstand van honden, je kunt met al je vragen echt terecht en er is altijd aandacht voor zowel hond als baasje. Ik vond het een super ervaring en we hebben prachtig mooie stappen kunnen zetten. 

Ster
Michelle . Website Review
Persoonlijk en begripvol

Tijdens de cursus hebben wij veel tips gekregen voor ons gezin. Omdat het onze eerste hond is hadden we ook veel vragen en twijfels. Daar was veel aandacht voor tijdens de training. Voor ons gezin en hond een echt positieve ervaring!

Ster
Bianca . Website Review
Leerzame ervaring
Het was echt een leerzame ervaring voor ons. Er was echt aandacht voor de hulpvraag die wij als gezin hadden. De manier van trainen gaf ons heel veel zelfvertrouwen en inzicht. Dat hadden wij ook echt nodig en heeft ons geholpen.
Ster
Brian . Website Review

Bekijk ook mijn andere trainingen

Prive puppycursus Utrecht

Puppycursus

Meer informatie over mijn leuke en leerzame puppycursus.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

Pubercursus 

Meer informatie over mijn leuke en leerzame pubercursus.

Clickertraining

Meer informatie over mijn leuke en leerzame clickertraining.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Hondentrainingen

Meer informatie over mijn leuke en leerzame hondentraining.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Training aan huis

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training aan huis.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Training op locatie

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training op locatie.