Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Kies voor een Clickertraining.

Een leuke en leerzame cursus voor hond en baasje!

KynoFlex Puppy Cursus Plannen

Een persoonlijke training

Op dagen en tijden die uitkomen
Puppy Cursus KynoFlex Utrecht

Een leerzame training

Die leuk is voor hond en baasje
Puppy Cursus Utrecht KynoFlex

Een complete training

Echt aan de slag met je hulpvraag

KynoFlex Clickertraining Utrecht

Ben je op zoek naar een complete clicker hondentraining? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik clickertraining en ontvang je een gratis clicker waarmee je direct aan de slag kunt. De clickertraining kan bij vrijwel iedere training worden toegepast. Of je nu kiest voor een complete privé puppycursus of ander soort hondentraining. Je krijgt tijdens de clickertraining informatie over de clicker en leert deze op de juiste manier gebruiken.

Waarom een privé clickertraining volgen?

Je kiest voor een privé clickertraining als jij je pup- of hond op een positieve manier wilt trainen. De clicker is een manier waarmee je samenwerkt en beloont als de hond doet wat je van de hond verwacht. Het is belangrijk dat je een clicker op de juiste manier zal gebruiken. Op die manier heb je optimaal resultaat van de clickertraining en maak je het jezelf niet lastiger dan de training al is.


Wat leer je tijdens een clickertraining?

Je leert tijdens de clickertraining hoe je een clicker op de juiste manier gebruikt. Want aan het trainen met een clicker zitten wel een aantal spelregels. Ook moet je de timing onder de knie krijgen.


Daarvoor is tijdens de clickertraining aandacht. Wanneer je de clicker voldoende onder de knie hebt kun je deze in de praktijk gaan brengen tijdens een hondentraining die je voorkeur heeft.

Hoe ziet een clickertraining eruit?

Een clickertraining is een actieve manier van positieve hondentraining. Je beloont als de hond doet wat je verwacht door te clicken waarna een voertje volgt. Ook als je niet op het juiste moment of voor de juiste handeling clickt.


Dat onder de knie krijgen kunnen wij in de praktijk brengen. Waarbij ik je tips en handvatten geef. Maar hoe de training er in de praktijk uitziet is ook afhankelijk van het soort hond dat je hebt. En hoe snel je het zelf onder de knie hebt. 


  • Trainen aan huis of op een afgesproken locatie.
  • Trainen op dagen en tijden die je écht uitkomen.
  • Aan de slag met wat jij belangrijk vindt te trainen.
  • Gedurende de cursus altijd 100% aandacht.
  • Gegarandeerd antwoord op vragen die je hebt.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete clickertraining certificaat

De complete privé clickertraining succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé clickertraining kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de privé clickertraining ontvangt jouw pup- of hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex clicker Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je pup hard voor gewerkt. 

Betrouwbaar & Professioneel
Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Richard | Google Review
Ervaren & Kundige hondentrainingen
Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Miranda | Google Review
arrow_drop_up arrow_drop_down