Inschrijven Hondenschool Utrecht

Clickertraining volgen?

Wil jij aan de slag met de clicker hondentraining? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik clickertraining en ontvang je een gratis clicker waarmee je direct aan de slag kunt. De clickertraining kan bij vrijwel iedere training worden toegepast of apart worden aangeleerd!

Prive puppycursus Utrecht

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

100% aandacht

Tijdens de individuele training is er altijd aandacht voor hond en baas.

Theorie & praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Professionele trainingen

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag die je hebt.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor hond en baasje.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Trainen op locatie

Je traint op momenten die uitkomen en gewoon op de afgesproken plek.
KynoFlex Mariska Brilleman

Over de clickertraining

De clickertraining is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met het aanleren van de clicker aan de slag gaat. Het is een leuke en positieve manier om je hond te trainen. De clicker is een manier waarmee je samenwerkt en beloont als de hond doet wat je van de hond verwacht. Het is belangrijk dat je een clicker op de juiste manier zal gebruiken. Op die manier heb je optimaal resultaat van met de clicker werken.

Je leert tijdens de clickertraining hoe je een clicker op de juiste manier gebruikt. Want aan het trainen met een clicker zitten wel een aantal spelregels. Ook moet je de timing onder de knie krijgen. Daarvoor is tijdens de clickertraining veel aandacht. Wanneer je de clicker voldoende onder de knie hebt kun je deze in de praktijk gaan brengen tijdens een hondentraining die je voorkeur heeft.

Inschrijven Hondenschool Utrecht

Wat ga je met de clickertraining leren?

Een clickertraining is een actieve manier van positieve hondentraining. Je beloont als de hond doet wat je verwacht door te clicken waarna een voertje volgt. Ook als je niet op het juiste moment of voor de juiste handeling clickt.

Dat onder de knie krijgen kunnen wij in de praktijk brengen. Waarbij ik je tips en handvatten geef. Maar hoe de training er in de praktijk uitziet is ook afhankelijk van het soort hond dat je hebt. En hoe snel je het zelf onder de knie hebt. 

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete clickertraining certificaat

De complete privé clickertraining afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé clickertraining kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de privé clickertraining ontvangt jouw pup- of hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex clicker Certificaat.

Super goed geholpen!

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Ster
Richard . Google Review
Ervaren en deskundig

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Ster
Miranda . Google Review
Professioneel en deskundig
Ik ben geweldig geholpen bij de opvoeding van onze pup. Tijdens de eerste les alles besproken en mijn vragen kunnen stellen. In de volgende lessen zijn we echt aan de slag gegaan en maakte wij grote sprongen vooruit. Echt geweldig.
Ster
Daan . Website Review

Veel kennis en ervaring

Mariska heeft veel verstand van honden, je kunt met al je vragen echt terecht en er is altijd aandacht voor zowel hond als baasje. Ik vond het een super ervaring en we hebben prachtig mooie stappen kunnen zetten. 

Ster
Michelle . Website Review
Persoonlijk en begripvol

Tijdens de cursus hebben wij veel tips gekregen voor ons gezin. Omdat het onze eerste hond is hadden we ook veel vragen en twijfels. Daar was veel aandacht voor tijdens de training. Voor ons gezin en hond een echt positieve ervaring!

Ster
Bianca . Website Review
Leerzame ervaring
Het was echt een leerzame ervaring voor ons. Er was echt aandacht voor de hulpvraag die wij als gezin hadden. De manier van trainen gaf ons heel veel zelfvertrouwen en inzicht. Dat hadden wij ook echt nodig en heeft ons geholpen.
Ster
Brian . Website Review

Bekijk ook mijn andere trainingen

Prive puppycursus Utrecht

Puppycursus

Meer informatie over mijn leuke en leerzame puppycursus.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

Pubercursus 

Meer informatie over mijn leuke en leerzame pubercursus.

Clickertraining

Meer informatie over mijn leuke en leerzame clickertraining.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Hondentrainingen

Meer informatie over mijn leuke en leerzame hondentraining.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Training aan huis

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training aan huis.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Training op locatie

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training op locatie.