KynoFlex Hondenschool Utrecht

Clickertraining

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de clickertraining

Wil jij aan de slag met de clicker hondentraining? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik clickertraining en ontvang je een gratis clicker waarmee je direct aan de slag kunt. De clickertraining kan bij vrijwel iedere training worden toegepast of apart worden aangeleerd!

De clickertraining is een individuele training waarbij je op een leuke en leerzame manier met het aanleren van de clicker aan de slag gaat. Het is een leuke en positieve manier om je hond te trainen. De clicker is een manier waarmee je samenwerkt en beloont als de hond doet wat je van de hond verwacht. Het is belangrijk dat je een clicker op de juiste manier gebruikt.

Je leert tijdens de clickertraining hoe je een clicker op de juiste manier gebruikt. Want aan het trainen met een clicker zitten een aantal spelregels. Ook moet je de timing onder de knie krijgen. Daarvoor is tijdens de clickertraining veel aandacht. Wanneer je de clicker voldoende onder de knie hebt kun je deze in de praktijk gaan brengen tijdens een hondentraining die je voorkeur heeft.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor naar de afgesproken locatie en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden.

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Schrijven je direct in bij KynoFlex

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de clickertraining leren?

Een clickertraining is een actieve manier van positieve hondentraining. Je beloont als de hond doet wat je verwacht door te clicken waarna een voertje volgt. Je gaat tijdens de training leren wanneer je moet klikken, het in de praktijk brengen en uiteindelijk uitbouwen binnen trainingen.

KynoFlex geaccrediteerd?

De puppycursus is een absolute meerwaarde voor pup, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Er is tijdens de clickertraining altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen en je hulpvragen gaat immers ook na de cursus ook gewoon door.

Voor wie is de clickertraining?

De clickertraining is er voor iedere hond en elk ras. Elke hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels al heb kunnen lezen.