Welke dierenartsen zijn er in Utrecht?

Welke dierenartsen zijn er in Utrecht?

Er hoeft niet altijd wat te zijn om de dierenarts te bezoeken! Soms ga je gewoon op controle of is een bezoek nodig voor een vaccinatie. Maar om welke reden je ook naar een dierenarts toe gaat het is altijd belangrijk..
Hoe kun je de losloopgebieden in Utrecht vinden?

Hoe kun je de losloopgebieden in Utrecht vinden?

Als je een hond hebt dan wil je heerlijk kunnen wandelen met jouw hond. Een wandeling is ontspannend en ook belangrijk voor de hond. De hond moet namelijk voldoende beweging krijgen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon..
Wanneer schrijf jij je in voor een puppycursus?

Wanneer schrijf jij je in voor een puppycursus?

Krijg je binnenkort een pup in huis? Dan staat je een leuke en uitdagende periode te wachten waarbij een juiste voorbereiding ontzettend belangrijk is. Je kunt denken aan de spullen die je in huis moet halen, het..
Wat maakt kauwen voor een hond belangrijk?

Wat maakt kauwen voor een hond belangrijk?

De dierenspeciaalzaken liggen er vol mee. Botten en kauwspeelgoed voor honden. Maar wat maakt het kauwen voor een hond nu zo belangrijk? Waar moet je rekening mee houden en vooral wat moet je erover weten. Natuurlijk..
Recepten om heerlijke honden ijsjes te maken

Recepten om heerlijke honden ijsjes te maken

Wil je heerlijke honden ijsjes maken? Zorgen voor de nodige verkoeling tijdens de warme zomerdagen? Kies dan voor de heerlijke recepten uit dit artikel. Je maakt de heerlijke ijsjes in een handomdraai waar je hond..
De mooiste honden wandelplekken in Utrecht?

De mooiste honden wandelplekken in Utrecht?

Wandelen in Utrecht? Er zijn absoluut mooie plekken in de buurt. Wat dacht je van wandelen in de duinen bij Soest, het Panbos of even een ronde maken bij de Kleine Plas bij Maarssen. Wij hebben de mooiste plekken voor..
Zomers plezier voor hond en baasje!

Zomers plezier voor hond en baasje!

In dit blog vertel ik je over zomers plezier met je hond. Niets leuker dan dat! Maar wat kun je tijdens de warme zomerdagen doen? Best lastig om leuke activiteiten te vinden die je tijdens de warme dagen kunt doen...
Waarom kiezen voor een privé puppycursus

Waarom kiezen voor een privé puppycursus?

Krijg je binnenkort een pup in huis? Ondervind je problemen bij het opvoeden of heb je prangende vragen? Dan is het tijd voor een privé puppycursus. Het opvoeden van een pup gaat nu eenmaal verder dan de..

Eerste les van knappe Beer!

Welkom knappe Beer! Vandaag de 1e les van de puppycursus aan huis gehad en dat in die storm, maar wat ging het goed. Snel tot de volgende les!

Bijscholing Snuitgolf spelen met je hond

Vanavond was het weer een avondje leren. Dit keer de bijscholing snuitgolf spelen met je hond. Super leuk en interessant. Deze geweldige cursus is gegeven door niemand minder dan Judith Lissenberg.

Welkom Brownie bij de puppycursus!

Vandaag mocht ik Brownie verwelkomen met een eerste puppycursus les. Waarbij de eerste les voornamelijk in het teken staat van waardevolle informatie, antwoord op vragen en natuurlijk te helpen waar dit mogelijk is...