Bijscholing ABC-training

Voorpagina » Blog » Bijscholing ABC-training

Vandaag een dagje bijscholing met mijn eigen hond Wylor. Dit keer voor de ABC-training reeks die ik aan het volgen ben. Van niemand minder dan Hermina Stout. En de bijscholing was absoluut weer de moeite waard. We hebben weer veel geleerd en ik ben weer een mooi certificaat rijker. Op naar de volgende ABC-training van de complete reeks. Ik heb er veel zin in!

Wander Gastblogger
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.