Aan de slag met hondensport en uitdaging.

Home » Blog » Aan de slag met hondensport en uitdaging.

Wil je aan de slag door je hond de een hondensport en uitdaging te geven? Een goed idee! Het is niet alleen bijzonder leuk om met je hond een sport te doen of uitdaging te zoeken. Het is ook gezond om een hond sport en uitdaging te bieden die bij de hond past. Ik kan je hierin helpen of adviseren tijdens een privé hondentraining aan huis of op een privé hondentraining op een afgesproken locatie. Er zijn bijzonder veel leuke hondensporten en uitdagingen te verzinnen en volgen. Laten wij het in de praktijk brengen en erachter komen wat je leuk lijkt om met je trouwe viervoeter te kunnen doen. Als honden professional kan ik je niet alleen een goed advies geven. Ik heb ook contact met een groot aantal professionals waar ik je naartoe kan verwijzen, als ik hiertoe zelf de mogelijkheden niet hebt. Het soort hond dat je hebt, waar je woont en natuurlijk je persoonlijke situatie spelen een belangrijke rol als het om de juiste hondensport, training of uitdaging vinden gaat. Ik denk graag mee in wat er mogelijk is of hoe je een sport of uitdaging vorm kan geven zodat je kunt deelnemen. Het is een van de meest voorkomende vragen waarmee ik klanten help of de juiste mogelijkheden aanbiedt.

Waarom jij kiest voor een hondensport of honden uitdaging?

De een kan makkelijk naar een hondenschool, vereniging of de uitdagingen bieden. Waar de ander er een stuk beperkter in is. Laat je beperkingen de mogelijkheden die er wel zijn niet in de weg staan. Ik denk graag met je mee omdat jij echt aan de slag wil om iets leuks met je hond te doen. Of ik dit zelf vorm moet en kan geven, je uiteindelijk zal doorsturen naar een andere hondenprofessional of we er samen iets van maken maakt geen verschil.

  • Je wilt je hond een leuke hondensport of uitdaging aanbieden.
  • Je wilt aan de slag met een maatwerk hondensport of uitdaging.
  • Je bent (beperkt) om naar een hondenschool of training te gaan.

Ook jij kunt je hond leuke uitdagingen bieden.

Of je nu aan de slag wilt met speurwerk, hersenwerk of een andere tak van hondensport. Er is altijd wel een manier om van je plan en idee werkelijkheid te maken. Ook als je zelf niet in staat bent tot de deelname. Ik denk daarom altijd in mogelijkheden. Hondenschool Utrecht - Kom je trainen

Standaard afbeelding
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.